Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez doby naložení masa

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

17. 5. 2011 17:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 824 kJ / 2 109 kcal
Bílkoviny345,08 g
Tuky76,20 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,76 g
Sacharidy9,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

17. 5. 2011 18:36

spagetka: spagi,:-) to ale asi babička pěstovala nějakou jinou odrůdu, vždyť " spargel" znala i naše stará známá Rettigová;-):-)

spagetka spagetka

17. 5. 2011 18:13

Eliz, jj já si pamatuju, že babička pěstovala na zahradě asparágus kvůli kyticím, jenže tenkrát se vůbec nic o nějakém chřestu nevědělo...;-(

maris maris

17. 5. 2011 18:07

Eliza: Eli, to je úžasný, docela " závidím ";-):-)

Eliza Eliza

17. 5. 2011 18:04

Maris, my ho tam máme víc než dvacet let (možná o dost víc), babička prodávala růže (měla tři velké záhony růžové zahrady) a dávala ke kyticím jako zelené asparagus, což je přerostlý chřest.
Od dubna tak do půl června raší tyhle křupavé výhonky a je strašně dobrý, nedá se srovnat s koupeným...Takový nasládlý...:-p Pokud vím, tak nepotřebuje žádnou péči. Roste si tam sám, některé roky neokopaný...Doporučuju.

Daniella O. Daniella O.

17. 5. 2011 17:47

Maris, tak ted dekuji zase ja tobe.....:-K. Po navratu domu budu bydlet v Praze, tak ho snad sezenu....:-K.

maris maris

17. 5. 2011 17:39

Daniella O.: v Praze se v obchodech sežene, ale mimo Prahu je to asi, co jsem slyšela, horší.

maris maris

17. 5. 2011 17:37

Eli, Dani - děkuju:-)
Eli - víš, že jste jediní koho znám, kdo si pětuje chřest:-O:-)

Daniella O. Daniella O.

17. 5. 2011 17:37

Eli, aha, takze z vlastni zahradky.....:-((. V obchodech asi nic.....:-?:-?:-?

spagetka spagetka

17. 5. 2011 17:37

Ještě jsem chtěla doplnit, ale Danka mi "skočila do řeči" :-D:-D:-D - Maris, pokud máš opravdu mladý a čerstvý bílý chřest a dobře oloupaný, tak to půjde i z něj, ale musí být kvalitní ;-);-)

Eliza Eliza

17. 5. 2011 17:36

Zkuste farmářské trhy, měli ho tam i minulou středu. Ale příšerně drahý...

Daniella O. Daniella O.

17. 5. 2011 17:35

Maris, mlady zeleny chrest je velmi krehky a staci mu vazne malo minut na zmeknuti...:-K.

Eliza Eliza

17. 5. 2011 17:35

Maris, přesně tak.:-) My ho máme už roky na zahrádce na chalupě - ten se dá jíst i syrový...a žádné loupání. :-p

spagetka spagetka

17. 5. 2011 17:34

Eli - po zeleném chřestu se už několik let dívám, ale v Jablonci prostě není ;-(;-(;-(, každopádně co kdyby, že jo, takže uložím ;-) a zatím zkusím z bílého :-p:yes:

Daniella O. Daniella O.

17. 5. 2011 17:31

Eli, potom, ze zeleny chrest se u nas neda sehnat....;-). Potesila jsi me receptem i informaci. Dekuji.....:yes::yes::-K.

maris maris

17. 5. 2011 17:30

Eli, já má asi dlouhé vedení:-8 - ty odkrojené třetiny chřestu dusíš s masem a potom stonky s hlavičkou položíš syrové na maso a dusíš pět minut ? Já vím, že ten zelený je křehčí, tak to asi stačí, já jsem měla ĺetos jen bílý a tomu by těch pět minut nestačilo. Dobrůtka to ale určitě je:yes::-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí s parmazánem kuřecí prsa s parmazánem maso s parmazánem kuřecí plátky s chřestem maso na chřestu zeleny chrest recepty kuřecí s chřestem recepty s chřestem chřest s kuřecím masem kuřeci prsa s chřestem zelený chřest recept recepty s parmazánem zelený chřest kureci steak s chrestem kuřecí na chřestu kuřecí chřest recepty z chřestu kuřecí prsa s parmezanem kuřecí prsa recepty maso a chřest

Suroviny: prsa kuřecí, chřest zelený, sýr parmazán strouhaný, máslo, pepř, šťáva citronová, sůl, jíška

TopRecepty.cz

Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVPk