Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 876 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,94 g |
| Tuky | 18,43 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 543 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 35,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMX6
Moje poznámka
Polévkový krém z mrkve, chřestu, cibule a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMX6
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 8 minutami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 1 hodinou
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 7 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 10 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
chřest recepty,
recepty z chřestu,
polevka z chrestu,
chřest,
polévkový krém,
chřest recepty polévka,
polevkovy zeleninovy krem,
zbytky cibule,
recepty chřest,
soup pearls recept,
porek, chrest/polevky,
chrest porek,
polévka s chřestu,
recept na chrest,
chrest polevka,
recepty.cz-chřest,
chřest recepty polévky,
polévka z porku krem,
porek obrazek,
cuketovo-chřestová polévka
Suroviny:
cibule,
mrkev,
chřest,
pórek,
paprika čerstvá zelená,
pepř,
kmín celý,
bujón zeleninový,
koření kari,
petrželka,
hrášek smažený,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (8)