Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 590 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,88 g |
Tuky | 10,06 g |
Vláknina | 15,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRp
Moje poznámka
Chleba s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxRp
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
chleba recept,
recept chleba,
jak upéct chleba,
recept na chleba,
chléb bez hnětení ze sušených kvasnic,
chleb recept,
chleba bez hnětení ze sušených kvasnic,
domácí chléb ze sušených kvasnic,
domácí chléb bez hnětení peču rovnou dva,
domácí chléb pečený v kastrolu,
chleba ze sušených kvasnic,
kořenový chléb,
chleba recepty,
chleba recpt,
hruškův chleba,
domácí chleba ze sušených kvasnic,
recepty na chleba,
recepty chleba,
domácí chléb recept z kvasnic,
recept chléb
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
voda,
sůl,
droždí sušené,
mouka
Komentáře (60)
recept pro bezlepkový chléb je jiný. Bezlepková mouka se chová jinak než normální mouka, proto se tam přidává např. Xantalová guma (tak nějak se to jmenuje, nebo ještě jeden přípravek, je lepší se zeptat ve zdravé výživě). Ne jsem pekl jablečný koláč a bylo u něj napsáno- pro bezlepkovou variantu použít 2xtolik droždí nebo prášku do pečiva. Koláč byl výborný.
Jelikož se mi rozbil foťák a čekám na nový, nemůžu vyfotit, ovšem budu ho péct často, tak ho někdy zvěčním
Z roznych dovodov som chlieb v DP prestala piect uplne. Niezeby som ju prestala vyuzivat..to ani nahodou...cathleenine recepty na pecivo su pre mna jedinecne a stale sa v nich prehrabujem a podlna nich peciem.
Ale chlieb.....to je ina vec a hella ty si u mna vizionarka
mno,nejpozději zítra zadělám,až koupím sušené droždí
Hello, děkuji za skvělý recept!!!
Chlebík mi nic moc nevykynul :( a po 30 min v troubě byl uplně měkký :( Peču z bezlepkové mouky. Může to být tím? Jak moc se takový chleba propracovává? Závisí vykynutí na propracování?
Skoro stejně dělám špaldový chleba a ten je mnohem větší a lepší. Tak nevim :( Asi něco dělám špatně
Doufám, že se nebudete zlobit, opravdu jsem si to nevšimla. Zdraví Lída
Děkuji za recept
Hlavně že chutná !!!