Suroviny
Porce: 8 velkých řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 266,35 g |
| Tuky | 55,36 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,49 g |
| Sacharidy | 22,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Moje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 6 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 34 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
trojobal na řízky,
trojobal jinak,
trojobal,
jak ohřát řízky,
jak ohřát řízek,
křehký nadýchaný vepřový řízek,
jak ohřát smažený řízek,
jakou mouku na rizky,
jakou mouku na trojobal,
jak ohřát smažené řízky,
jakou mouku na řízek,
aby byly řízky křehké,
nadýchaný řízek,
jakou mouku na obalovani,
trojobal kfc,
jakou mouku na obalování řízků,
trojobal jako z kfc,
kuřecí smažené dle kfc,
obalování řízků trojobal,
jakou mouku na rizky ?
Suroviny:
maso kuřecí,
harissa,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
voda perlivá,
olej,
citron,
bylinky
Komentáře (31)
Ivo, plus pro tebe
Jinak takhle se u nás dělaly řízky za mého dětství a tak jsem se to naučila i já, při obalování mám o jednu misku méně a při smažení nemusím stát u sporáku, vyhovuje mi to moc.
Bodík je jasný