Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úžasná jahodová buchta

Jahodová buchta je skvělým tipem na osvěžující moučník pro horké letní dny. Tvarohovo-máslový krém, natřený na kakaovém korpusu poklademe bohatou vrstvou jahod a nastrouhaná mléčná čokoláda na povrchu posune chuť moučníku ještě blíže k dokonalosti.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min bez doby chlazení

60 min (60 min příprava, bez doby chlazení)

19. 6. 2011 13:14

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie28 197 kJ / 6 739 kcal
Bílkoviny111,39 g
Tuky307,48 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 541 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy870,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: www.mimibazar.cz

Pořádně vychlazená je dokonalým dezertem do parných dnů!

Dá se dělat i z mražených jahod, ale ty pouští hodně šťávy-buchta je rozteklá. Nejlepší je, když je buchta z čerstvých jahůdek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pohoda.b@post.cz

10. 6. 2023 11:56

Osobně se mi nelíbí struktura vzhled toho piškotu. Je nějak trupelnatý a ne hladký, jakoby byl dělaný z krupice a ne mouky.Máme rádi hladké a nadýchané moučníky.

Durdas

15. 6. 2021 16:58

Upečeno, ochutnáno a je opravdu moooc dobrá! Děkuji za výborný recept a doporučuji!:-K:yes:

saryk

26. 5. 2017 17:29

To nevypada jako huste polozene cerstve jahody na kremu. Spis jako marmelada, pyre nebo rozmixovane jahody. Jen detail.

Monca.H. Monca.H.

20. 6. 2011 20:55

Děkuji,děkuji.Doufám,že vyzkoušíte a bude chutnat:-p;-)

mysulka mysulka

20. 6. 2011 18:47

;-):yes: moc pěkné:-K

mischelinka mischelinka

20. 6. 2011 07:16

:-pKrásný zákuseček!:-K:yes:

maiva maiva

19. 6. 2011 20:24

:-p:-pto je tedy lákadlo, pěkná buchta+:yes:

VANESA17 VANESA17

19. 6. 2011 19:09

ta vypadá skvěle :-))

Monca.H. Monca.H.

19. 6. 2011 18:31

:-8Ano,pekla jsem ji zcela sama-nějak mě teď pečení chytlo;-)Vaše milé komentáříky mě velmi potěšily a o to mě to pečení baví více,tímto vám velice děkuji!!!:-K
ivulinka: nad bílou čokoládou jsem taky přemýšlela,ale neměla jsem ji doma a my celkově máme radši mléčné:-)

ituska

19. 6. 2011 17:56

:yes::yes::yes::-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 17:31

Moc krásně vypadající dobrota:-p+11:yes::-K

magdalenka magdalenka

19. 6. 2011 16:14

:yes:

ivulinka ivulinka

19. 6. 2011 16:09

Nádherná fotka s úžasnou dobrotou, jen já bych si ji posypala bílou čokoládou, nějak mi k těm jahodám ta tmavá čokoláda nesedí, ale to je jen můj problém, a tobě právem posílám bodíka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 6. 2011 15:27

Skláním se před svou patnáctiletou kolegyní;-):yes::yes:

Teta Lena

19. 6. 2011 14:57

Vypadá parádně.Jen se zakousnout:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodová buchta minibazar vaření a pečení jahodové buchty nejlepsi jahodova buchta buchta s jahody buchta z jahod buchta s jahodami buchta z mražených jahod jahodová buchta s krémem úžasná tvarohová buchta můj minibazar minibazar.cz recepty pečení z jahod buchty z jahod rychlá jahodová buchta jahodová buchta na plechu recept na jahodovou buchtu úžasná buchta jahodová tvarohová buchta recepty na jahodové buchty

Suroviny: vejce, voda, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, cukr, kakao, máslo, cukr moučkový, tvaroh ve vaničce, čokoláda hořká, jahody čerstvé

TopRecepty.cz

Úžasná jahodová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZZZJ