Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

30. 6. 2011 11:30

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 601 kJ / 383 kcal
Bílkoviny24,61 g
Tuky23,50 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pod file si můžete dát do parní nádoby pečící papír - ustřihnete požadovanou velikost, uděláte do něj dírky (aby jím mohla proudit pára) a na něj položíte připravené filety.

Tohle je další z variant na lehké a poměrně bezpracné a zdravé jídlo z "parníku".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 6. 2011 13:07

Mirčo-díky za další krásný recept pro PH:-K:yes:Dokud jsem hrnec ještě nevlastnila,dělávala jsem různé pokrmy v hrnci na pařáčku na napařování knedlíků(jen se musí hlídat tekutina v hrnci a postupně další horká přilívat,dno potřít tukem,nebo vložit pečící papír)Pokud se dělají zároveň i brambory,chce to nakrájet na menší kousky:-)Miri a Tobě za dobrůtku:-p+3:yes:

vseumel

30. 6. 2011 12:59

Abych se přiznala, já parní troubu mám, ale neumím s ní pracovat. Zatím zkouším jen zeleninu. Nejsou brambory pak náhodou cítit rybou, když se vše paří dohromady? Každopádně vyzkouším! Díky za typ.:yes:

Katka

30. 6. 2011 12:43

;-( jééé to je škoda že nemám parní hrnec, ale jinak bych si dala s chutí, zkusím to zapéct v troubě :-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 6. 2011 12:27

jééé rybička to bych si dala hned:-p a na bylinkách;-)akorát nemám parní hrnec;-):yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lín obecný recepty rybí filety recepty recepty na rybí filety rybi filety v troube filé v parním hrnci rybí filé v parním hrnci rybí filety recepty parní hrnec rybí recepty lín recepty pro parní hrnec parní hrnec recepty rybí filety na kmíně rybí filet na bylinkách recept na rybi filety rybí filety s perinkou rybí recepty recepty z parního hrnce filet rybí recepty rybí filety na masle filefy recepty

Suroviny: filet z ryb, sůl, petrželka, šalvěj, šťáva citronová, smetana zakysaná, sýr, česnek, rajče cherry, máslo, brambory rané, libeček čerstvý, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKWN