Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička vesnického flamendra

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2011 16:28

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 303 kJ / 312 kcal
Bílkoviny6,56 g
Tuky9,40 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 445 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy46,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Patricie

7. 7. 2011 21:04

:-KKrásné+:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 7. 2011 12:48

:-*Nádherně vypadající recept:-p+19:-K:yes:

Straslipka Martin Straslipka Martin

7. 7. 2011 10:33

Jů-sbíhají se mi sliny:-p:-p:-p Už se na to moc těším :yes::yes::yes:

Bahula Bahula

7. 7. 2011 10:06

Luxusní. Houby sbírat ani poznávat neumím :yes:. Receptík může být moc dobrý a foto jenom zírám :yes:+

1974andrea 1974andrea

7. 7. 2011 08:39

S liškami jsem dávala recept minulý týden,ale takových ohlasů se mi nedostalo. Asi to bude tou krásnou fotkou,mně se zrovna moc nepovedla,zato tobě:yes:;-)

Kadlik Kadlik

7. 7. 2011 08:38

slint!!!!!:-O

Dooga Dooga

6. 7. 2011 21:10

Super recept. :yes: Lišky jsem minulý týden kupoval v Tescu.;-) +14

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2011 20:48

Nádhera!:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

6. 7. 2011 19:05

:-K;-):-):yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 7. 2011 18:33

maris: Maruško, krásný receptík:yes: Lišky jsem neviděla už léta:-( Moc bych si u Tebe pochutnala;-) Máš opět moc krásné fota, máš obrovský cit pro úpravu jídla na talíři a je vidět, že si na tom dáváš záležet a baví Tě to:yes::-K

maris maris

6. 7. 2011 17:58

Moc vám všem děkuju:-):-K
Ivo - jedna porcička tu ještě zbyla, ale Ty už jsi asi doma, že jo;-)
Magdalenko - bylo to pro osoby blízké:-D:-D. Jedna známá mě napadá;-):-))
vseumel - ono bylo celkem dost té šťávy, tak kečup ani česnek tam nebyly moc výrazné, ale taky mě to napadlo, aby lišky nezapadly, proto jsem to právě jistila tím, že jsem je dala extra na maso až na talíře, aby si je každý mohl vychutnat:-p:-)

pipre pipre

6. 7. 2011 17:51

Maris, to bych si opravdu dala s chutí a s dušenými liškami...mňam:-p:yes:+11

vseumel

6. 7. 2011 17:21

Houbové recepty já můžu. Krásně lákavé fotky. Nepřebije kečup s česnekem chuť hub?:yes:

Klariska Klariska

6. 7. 2011 17:03

To je nádhera...:yes::-K.

magdalenka magdalenka

6. 7. 2011 16:58

Nádherné fotky, nádherné jedlo, nádherný názov...konkrétne podľa niekoho je ten názov?:yes:
Lišky nezamrazuješ napr. pre nejakú známu?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: flamendr flamendr recept krkovicka vesnický plátek flamendr recepty směs z krkovičky co je to flamendr kančí flamendr lišky recepty krkovička recepty vepřový flamendr krkovice nejlepší recepty jidlo flamendr směs s krkovičky luxusní krkovička recept na flamendra flamendr z vepřového masa flamendr pro 50 lidi krkovice recept flamendr z kančího masa

Suroviny: krkovice vepřová, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, houby lišky, klobása pikantní, kečup sladký, koření grilovací, olej, máslo, bazalka čerstvá, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička vesnického flamendra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N7GK