Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný Hermelín

Když je grilovací sezóna v plném proudu, obvykle vůně a chuť šťavnatého masa nemá konkurenci. Svou oblibu si čím dál více získává grilovaná zelenina a sýry. Máme pro vás základní recept na grilovaný hermelín, který můžete doladit například brusinkovou nebo švestkovou omáčkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 5 min

20 min (15 min příprava + 5 min tepelná úprava)

23. 7. 2008 10:28

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 475 kJ / 1 548 kcal
Bílkoviny48,17 g
Tuky146,67 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 9,77 g
Sůl24,00 g
Sacharidy8,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Hermelín se uvnitř krásně rozteče, na povrchu jej pohromadě drží jeho kůrka - při manipulaci je důležité nepoškodit její celistvost, jinak sýr vyteče.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mariana.

5. 4. 2010 12:13

Tak tohle je fantastický recept,konečně žádné smažené.Já jsem zkusila hermelín jen potřít oliv.olejem a okořenit.Bohužel,nemám gril,tak jsem použila pánev a byl také užasný.Posílám bodík:yes:

Zdenka1

12. 3. 2010 12:58

Posílám bodík. Toto jídlo miluju a k tomu bílé vínko. :-p

P.

7. 3. 2010 11:27

Ten hermelínek nevytekl, ale já ano. Jenom u těch fotek. Nevím,co se bude dít, až to budu mít na talíři.:-p:-p:-p:-*

Colombo65 Colombo65

13. 12. 2009 23:06

Děkuji a model !;-)

Bibinka Bibinka

13. 12. 2009 23:04

Eli, dneska jsem taky pokukovala po tomhle receptu;-)píše se tam, jak zůstane uvnitř sýr tekoucí, ale když to vidím na tvých krásných fotkách, tak se mi úúúplně stahuje sanice a chuťové pohárky pěkně řádí, uf;-)Dávám boda:yes:

Eliza Eliza

13. 12. 2009 22:30

Canon :-K

Colombo65 Colombo65

13. 12. 2009 22:21

Další tuzexové tedy luxusní foto, Eli co máš za foťák, jestli to není tajemství!;-)

Eliza Eliza

13. 12. 2009 19:42

Posílám fotky a nevím, co dodat...:-) Prostě nezpochybnitelná a nejklasičtější klasika...:-p:-p:yes:

alfy99

11. 12. 2009 19:31

dobrej tip.... pod hermelin salam (herkules) a navrch anglicka slanina:yes::yes::yes::yes::-O:-p:-p:yes: SUPER

lala

5. 8. 2009 12:44

grilovany hermelin je super, delam k nemu jeste bajecny dip z jogurtu, tatarky (nejradeji mame helmansku), brusinek, vyborne podtrhne chut syra

Miska

4. 7. 2009 07:29

dneska si ugrilujem:-)) uz se nejvic tesim...mnam mnam chodime na nej do jedne hospudky:yes:posedime na zahradce,pekne pivco:-*no a oni to jeste podavaji na topince:yes:vyzkousejte;-)

anete anete

2. 2. 2009 14:51

Mňamka:-p!

Vendula

27. 11. 2008 13:53

dobrý recept:-):yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 7. 2008 11:05

O víkendu jsme taky dělali a taky nějaké masko a uzeninu. Je to :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hermelín hermelín recepty grilovaný sýr v alobalu grilovany sýr hermelín na pánvi recepty hermelin hermelín v alobalu grylovany hermelin hermelín recept hermelin v troube recepty z hermelínu grilovaný sýr v troubě recept hermelin grilované koleno recept jak se griluje hermelín koreni na hermelin grilování sýrů grilovaný hermelín-recept recepty na hermelín recepty grilování

Suroviny: sýr hermelín, olej, koření grilovací

TopRecepty.cz

Grilovaný Hermelín

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8B