Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 638 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,24 g |
| Tuky | 16,25 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 270 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolový guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRZN
Moje poznámka
Fazolový guláš II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRZN
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 13 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 18 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 50 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
fazolovy gulas,
fazolový guláš recept,
fazolový guláš z vepřového masa,
fazolový guláš bez masa,
veprovy gulas s fazolemi,
mexický fazolový guláš,
fazoloví guláš,
vepřový fazolový guláš,
fazolovy gulas s kurecim masem,
gulas s fazolema,
fazolový guláš s vepřovým masem,
vepřové maso s fazolemi,
mexický guláš s fazolemi,
fazolový guláš s uzeným masem,
vepřové maso s fazolema,
gulas fazolovy,
vepřové s fazolema,
veprovy gulas s fazolema,
fazolový mexický guláš,
fazolový guláš recept mexicky
Suroviny:
maso vepřové,
fazole červené,
cibule,
pepř,
sůl,
paprika sušená sladká,
česnek,
mouka hladká,
koření gulášové
Komentáře (5)