Postup přípravy
Hlívu nakrájíme na širší pruhy, osolíme, okmínujeme a opečeme na oleji.
Zveřejněno 5. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Syrovinky na toastu či hlíva na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAOr
Moje poznámka
Syrovinky na toastu či hlíva na chlebu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAOr
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 15 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
syrovinka,
houba syrovinka,
holubinka syrovinka,
syrovinky na másle,
co je to syrovinka,
syrovinka recept,
sirovinka,
houby syrovinky,
syrovinky,
sirovenka,
hlíva ústřičná nejlepší recept,
ryzec syrovinka ůprava,
ryzec syrovinka recepty,
co je syrovinka,
uprava syrovinek,
recept na syrovinky,
ryzec syrovinka foto,
sírovinky,
jak upravit houby ryzce,
jak upravit syrovinky ryzce
Suroviny:
ryzce,
máslo,
kmín celý,
česnek,
slanina,
sůl,
chléb toustový,
hlíva ústřičná,
sůl,
olej,
chléb
Komentáře (35)
Tady máš další odkaz a i recepty a pokud si zadáš do guglu Ryzec syrovinka, stačí i jen syrovinka, tak tam máš receptů jééjeje
http://www.coopclub.cz/houbarska-soutez-i/3117
http://hobby.idnes.cz/ryzec-syrovinka-lactarius-vo...
Tady mrkni na obrázky http://www.google.cz/search?q=syrovinky&hl=cs&rlz=...
Syrovinka se mu říká proto, že se dá jíst i tepelně neupravený, ovšem na kmínu a takto, jako v receptu