Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Syrovinky na toastu či hlíva na chlebu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 9. 2011 11:21

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejjednodušší úpravy hub jsou vždy ty nejlepší :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

5. 9. 2011 11:39

Pavla: syrovinka je druh ryzce a neskutečná, ale vzácná lahůdka :-*:-*:-p:-p:-p
Tady mrkni na obrázky http://www.google.cz/search?q=syrovinky&hl=cs&rlz=...
Syrovinka se mu říká proto, že se dá jíst i tepelně neupravený, ovšem na kmínu a takto, jako v receptu :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Pavla

5. 9. 2011 11:34

Já ten název hub slyším poprvé v životě, jsem to nikdy snad ani neviděla :-O. Ale hrozně mě baví fotky a recepty paní Andrey, to je nááádhera :-):yes:

zizala zizala (moderátorka)

5. 9. 2011 11:30

:-p:yes::yes: Jen ještě najít ty syrovinky, nějak na ně nemám štěstí:-(

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: syrovinka houba syrovinka holubinka syrovinka syrovinky na másle co je to syrovinka syrovinka recept sirovinka houby syrovinky syrovinky sirovenka hlíva ústřičná nejlepší recept ryzec syrovinka ůprava ryzec syrovinka recepty co je syrovinka uprava syrovinek recept na syrovinky ryzec syrovinka foto sírovinky jak upravit houby ryzce jak upravit syrovinky ryzce

Suroviny: ryzce, máslo, kmín celý, česnek, slanina, sůl, chléb toustový, hlíva ústřičná, sůl, olej, chléb

TopRecepty.cz

Syrovinky na toastu či hlíva na chlebu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qAOr