Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 922 kJ / 4 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,68 g |
Tuky | 330,47 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 320,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Moje poznámka
Jablečno-skořicový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOLP
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 40 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 42 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 43 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 50 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
skořicový dort,
jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort recept,
jak rozdrtit piškoty,
jablečno piškotový dort,
jablečno skořicový dort,
nepečený jablečný dort s mascarpone,
skořicový dort se šlehačkou,
recept na skořicový dort,
skoricovy krém na dort,
skořicový piškot,
jablecno skoricovy moucnik,
dort s jablky a mascarpone,
nepečený dort z macarpone s ovocem,
skořicový dort s jablky,
mascarpone hrudky,
jablečná dort,
skořicovy dort s mascarpone,
jablečná dort s piskoty,
skořicový cop s jablky
Suroviny:
piškoty,
máslo,
jablko červené,
mascarpone,
jogurt bílý,
šťáva citronová,
skořice,
sůl,
želatina prášková,
cukr,
přesnídávka jablečná,
rozinky,
rum
Komentáře (25)
Tak co kuchařinky, spokojené...
Kájo, já se rozhodně nenudím. Recept můžete mít odkudkoliv, ale až ho uvařím a vyfotím, tak pak to má smysl. Dřív ne.
Hella, Pajaja: Kdybych se chtěla chlubit cizím peřím, tak neuvádím zdroj a nepřiznávám skutečnost, že jsem i obrázek zkopírovala, nemyslíte?
Ukaž něco svého!
takové něžně nevinné
A dle mých zkušeností s těmito typy dortů bych šlehač vůbec nevytahovala a míchání bych zvládla ruční metlou (sice o něco pomaleji, ale rozhodně bez rizika, že mascarpone udělá hrudky, jakoby se srazí).
Já možná budu zkoušet koncem týdne, tak kdyžtak fotku hodím