Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,37 g |
Tuky | 13,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Moje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 6 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
ryba v remosce,
ryby v remosce,
pečená ryba v remosce,
ryba s bramborami,
ryba pečená v remosce,
remoska recepty,
jak uvařit rybu,
co uvařit v v remosce,
recepty z remosky,
zapečená ryba se zeleninou v remosce,
zapečená ryba v remosce,
file z remosky,
rambory na cibulce v remosce,
ryby recepty,
kapr v remosce,
zapečený kapr v remosce,
file v remosce,
file s bramborem v remosce,
ryba vremosce,
recept ryba v remosce
Suroviny:
brambory,
ryba,
mražená francouzská zelenina,
máslo,
kmín celý,
sůl,
bylinky,
cibule,
ocet vinný červený,
bazalka čerstvá,
tymián,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)