Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,37 g |
| Tuky | 13,06 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 3,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Moje poznámka
Ryba s bramborami a zeleninkou z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O50G
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 3 minutami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 19 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka s vínem
magdalenka před 5 minutami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 12 minutami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 13 minutami
Holeček - brambory se zelím - pro gmptop (Miloška) na přání
magdalenka před 24 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 26 minutami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 42 minutami
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 1 hodinou
Trubičky
Eva1mamina před 1 hodinou
Špenát se smetanou
magdalenka před 1 hodinou
Škvarky z trouby
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
ryba v remosce,
ryby v remosce,
pečená ryba v remosce,
ryba s bramborami,
ryba pečená v remosce,
remoska recepty,
jak uvařit rybu,
co uvařit v v remosce,
recepty z remosky,
zapečená ryba se zeleninou v remosce,
zapečená ryba v remosce,
file z remosky,
rambory na cibulce v remosce,
ryby recepty,
kapr v remosce,
zapečený kapr v remosce,
file v remosce,
file s bramborem v remosce,
ryba vremosce,
recept ryba v remosce
Suroviny:
brambory,
ryba,
mražená francouzská zelenina,
máslo,
kmín celý,
sůl,
bylinky,
cibule,
ocet vinný červený,
bazalka čerstvá,
tymián,
sůl,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (4)