Vánoční rybí polévka Retro
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud si pamatuji jak to dělávala prababička, tak hlavu neobírala, že na hlavě je hořké maso od žaber, ale dávala tam vařit s hlavou kousek kapra. Polévku cedila, než tam přidala hrách s vodou a do polévky krájela vařenou kořenovou zeleninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2019 23:01
3. 1. 2012 18:07
7. 12. 2011 09:32
7. 12. 2011 09:14
7. 12. 2011 08:57
7. 12. 2011 08:54
Psala jsem, ze maso z hlavy ryb neni horke. Nemyslela jsem tim zabry, ktere s ostatnimi, pro ne stravitelnymi kousky, dostavaji nase koceny.
Milos Štepnicka napr.pise, ze v nekterych krajich se do hotoveho vyvaru vkladalo i varene rybi oko (brrr ) a ten, kdo ho v taliri nasel, pak mel stesti...
Jeste pisnu, ze ve vyvaru vyvarim i omyte ploutve a ocas (ktere pak jdou samozrejme do popelnice).
7. 12. 2011 08:46
7. 12. 2011 08:46
7. 12. 2011 05:33
6. 12. 2011 16:54
6. 12. 2011 08:42
6. 12. 2011 08:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 8 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 8 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 9 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle
Na vánoční rybí polévku potřebujeme hlavu a vnitřnosti z kapra. Poradíme začátečníkům, jak tuto výbornou polévku uvařit
Další recepty
Tématické fráze: hořká rybí polévka rybí polévka podle štěpničky polévka z ryby hlavy vanoční rybí polévka babicovy dobroty – rybí polévka vanoční polevka rybí žábry rybí polévka štěpnička rybí polévka vanocní rybi polevka zabry co se dává do rybí polévky rybí polévka rybí polévka z kapra podle štěpničky rybí polévka od štěpničky vánoční rybí polévka video vánoční rybí polévka recept vánoční rybí polévka z kapra video žábry u kapra nejlepší rybí polevka hořká polévka
Suroviny: hlava rybí, vnitřnosti rybí, mrkev, celer, petržel, hrách, sůl, máslo, mouka hladká, houska, máslo
Vánoční rybí polévka Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXDX
27 názorů