Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová bublanina trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 12. 2011 17:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie15 553 kJ / 3 717 kcal
Bílkoviny80,80 g
Tuky73,90 g
Vláknina29,14 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 440 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy667,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jirina78

24. 4. 2017 10:20

Pavlína : nechci poučovat, ale zaměňovat sodu a prášek do pečiva není jen tak ;-) taky jsem si myslela ze to je jedno, ale oboje reaguje chemicky jinak. kde je jogurt, med, holandske kakao, třtinový cukr je možné používat sodu, jinak raději prášek do pečiva. I způsob reakce je trochu odlišný ;-) Stejne je to jako ze zameňovanim kakaa a holandského kakaa

Pavlína

28. 5. 2012 18:27

Teda nevím...
Dala jsem tam místo prášku do pečiva sodu, ale to je jediná odchylka od receptu. Buchta je...divná. Konzistence je dobrá, chuť ujde...ale barva je hrozně divná. Zvrchu jako do zelena..a ani není tak načervenalá uvnitř jak jsem si myslela....
Víckrát nebude.. :-//

ameek ameek

30. 12. 2011 14:02

Děkuji za kladné i záporné reakce :-) . Manžel měl také pochybnosti o této kombinaci a pak snědl celý pekáč :-D
Mariana : výborný nápad, také vyzkouším :yes::-p

tejaja tejaja

30. 12. 2011 09:40

mariana.: má chuť, len inú ;-) Každý máme iné chute a nie každému všetko sekne:-D;-)

AniCiz

30. 12. 2011 09:29

:yes:jasně ovoce se chuťově doplní :-K

mariana.

30. 12. 2011 08:11

Ach jo: Jaký pejsek a kočička!?:-/Když jsem pekla hrnkovou buchtu,dovnitř jsem přimíchala banán a kiwi a právě to kiwi dalo buchtě úžasnou chuť a byla opravdu šťavnatá.Takže neregistrovaný autor buď nepeče nebo nemá chuť.:no:

spagetka spagetka

29. 12. 2011 20:29

Ach jo :-(:, tak tady nevidím důvod, proč by z kiwi a jahod mělo bolet bříško. Souhlasím v tom, že bych pro oživení barevnosti hodila mezi kiwi i pár jahod, ale jinak chuťově to není nic proti ničemu a ani bříšku to nebude vadit. Kiwi to oživí a jahody doplní, oboje zdravé a chutné, možná nezvyklé, ale dobré.

Ach jo :-(

29. 12. 2011 20:21

Tak tohle se opravdu "tříská" - je to, jako když vařili pejsek s kočičkou a velkého zlého psa bolelo bříško. Kiwi v tomto případě ne !!!!! Souhlasím s Tejajou

tejaja tejaja

29. 12. 2011 18:27

Ja by som dala aj navrch jahody, nie kiwi. Ale to je len môj názor ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodová bublanina bublanina z mražených jahod bublanina z mraženého ovoce bublanina s kiwi zdravá jahodová bublanina bublanina bez kypriciho prasku jahodová bublanina recept zdravá jahodová buchta jahodová bublanina z mražených jahod recept jahodová bublanina jahodová bublanina bez tuku bublanina jahodová jahodová bublanina bez kypřícího prášku zdrava bublanina recept na jahodovou bublaninu bublanina z kiwi moučníky s jahodam jahodová buchta bublanina kiwi bublanina s jahodam

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, ovoce mražené, prášek do pečiva, olej, vejce, citron, jahody, kiwi, tuk, strouhanka

TopRecepty.cz

Jahodová bublanina trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Xx5