Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

30. 12. 2011 14:15

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 328 kJ / 1 990 kcal
Bílkoviny216,71 g
Tuky116,35 g
Vláknina9,26 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 2,13 g
Sůl5,00 g
Sacharidy17,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Salsiccia je čerstvá italská klobása, která se vyrábí z dobrého hovězího nebo vepřového masa s přimícháním kousků slaniny z hrudí a bůčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lomačka

30. 12. 2011 15:19

Noooo pěkný :-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salsiccia klobásky vepřová pečeně italské klobásky italska klobasa italska salsiccia vepřová pečeně recepty vepřové s klobásou italská vepřová klobása vepřová pečeně recept vepřová kýta s klobásou salsiccia příprava klobásky salsiccia recepty z vepřové pečeně italske klobasy speciality z vepřové pečeně kyta s klobasou salssica příprava salsiccia salsiccia čerstvá recept salsicia

Suroviny: kýta vepřová, klobásky salsiccia, cibule, šalvěj čerstvá, slanina libová, paprika sušená sladká, česnek, sůl, pepř, olej, mouka, máslo

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s klobásou Salsiccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v9A8