Bramborové noky s pažitkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 535 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,55 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 221,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použít je můžete k čemukoli, kde používáte bramborový knedlík. Já jsem je použila k červenému zelí a uzenému jako novoroční oběd.
Noky jsem dělala větší, aby bylo do čeho kousnout - jak říká můj manžel.:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 1. 2012 20:19
6. 1. 2012 20:15
6. 1. 2012 20:02
6. 1. 2012 19:42
6. 1. 2012 19:03
6. 1. 2012 18:45
6. 1. 2012 18:39
6. 1. 2012 17:30
6. 1. 2012 17:09
6. 1. 2012 16:15
6. 1. 2012 16:14
6. 1. 2012 15:16
6. 1. 2012 15:15
jo a jednu vychytávku - hotové těsto nechám propařit na pařáku cca 10 min. Noky jsou nadýchanější a dřív uvařené - to jsem slyšela v nějakém pořadu, fakt nevím kde, ale funguje to
100 bodů mňam. Manželovi stačej jen noky s osmaženou cibulkou a je v sedmým nebi, ovšem i červené zelí,to už je 8.nebe
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 24 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 31 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 40 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 41 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 42 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 58 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Noky a nočky: Zkuste je připravit jako zavářku do polévky, na sladko nebo jako přílohu k dušenému masu
Další recepty
Tématické fráze: bramborové noky bramborové noky jako příloha vídeňské bramborové noky bramborové noky recept vídeňský bramborový nok noky z bramboroveho testa nejlepší bramborové noky bramborove n bramborovy noky bramborové noky z prášku k čemu bramborové noky recept na bramborové noky bramborovo krupicové noky bramborové noky z hladké mouky bramboroví noky z hladké mouky noky z bramboroveho testa v prasku pečená brambora bramborové nocky noky z bramborové kaše bramborove noky videnske
Suroviny: brambory, mouka hladká, sůl, pažitka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
13 názorů