Bramborové noky s pažitkou
Tyto bramborové noky jsou chutnou a jednoduchou přílohou k dobrému masu. Trochu pažitky jim dodá neobvyklou, lehce cibulovou chuť. Jsou vděčnou přílohou a použít je můžete všude tam, kde byste servírovali plátky bramborových knedlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 535 kJ / 1 084 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,55 g |
| Tuky | 4,00 g |
| Vláknina | 18,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 221,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Moje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 38 minutami
Jemné marokánky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 3 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezpracný perník
Fitulka před 22 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 43 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 1 hodinou
Bůčkový nářez
Stanas před 1 hodinou
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 3 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 3 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 3 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 3 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky,
bramborové noky jako příloha,
vídeňské bramborové noky,
bramborové noky recept,
vídeňský bramborový nok,
noky z bramboroveho testa,
nejlepší bramborové noky,
bramborove n,
bramborovy noky,
bramborové noky z prášku,
k čemu bramborové noky,
recept na bramborové noky,
bramborovo krupicové noky,
bramborové noky z hladké mouky,
bramboroví noky z hladké mouky,
noky z bramboroveho testa v prasku,
pečená brambora,
bramborové nocky,
noky z bramborové kaše,
bramborove noky videnske
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
pažitka
Komentáře (15)
jo a jednu vychytávku - hotové těsto nechám propařit na pařáku cca 10 min. Noky jsou nadýchanější a dřív uvařené - to jsem slyšela v nějakém pořadu, fakt nevím kde, ale funguje to
100 bodů mňam. Manželovi stačej jen noky s osmaženou cibulkou a je v sedmým nebi, ovšem i červené zelí,to už je 8.nebe