Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 188 kJ / 3 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,80 g |
| Tuky | 119,40 g |
| Vláknina | 19,35 g |
| Cholesterol | 805 mg |
| Sodík | 5,18 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 511,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chléb (Banana bread)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5PW
Moje poznámka
Banánový chléb (Banana bread)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P5PW
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
banánový chléb,
banánový chleba,
bananovy chleb recept,
bananovy chleba recept,
zdravy bananovy chleba,
recept na banánový chleb,
zdravý banánový chléb,
recept na banánový chleba,
chleba z banánů,
banánový chléb recepty,
recept bananovy chleba,
bananovy chlebik,
banana chléb,
recept banánový chléb,
bananovy chléb s tvarohem,
vše o vaření - banánový chléb,
bananovy chlieb,
banan chleb,
banana chleba,
chleb z bananu
Suroviny:
mouka hladká,
soda jedlá,
sůl,
máslo,
cukr,
vejce,
banán,
podmáslí,
extrakt vanilkový
Komentáře (8)
1. Pridejte jednu sklenicku jablecne presnidavky.
2. Ja zasadne pouzivam banany z mrazaku. Rano je zmrazene vyndam a do vecera jsou rozmrazeny a potom se pece. Snadno se loupou, nebojte.
Banany v mrazaku vzdycky nejake mam. Zasadne jich kupuji vice a par jich vzdyck strcim do mrazaku. Nebo kdyz vidim, ze se banany asi nesnedi a hnednou, sup s nimi do mrazaku. Pak jsou nachystane i na ovocne napoje s jogurtem a mlekem.