Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 996 kJ / 2 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,43 g |
Tuky | 187,84 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 10,46 g |
Sůl | 25,80 g |
Sacharidy | 60,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se mohou vložit do hrnce zároveň se zelím, já je ale raději vařím zvlášť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2012 21:17
Prezrela som fľaše - slivovica, vodka a broskyňový likér, víno veltlín a nejaké červené z Moravy...kapustu, údené aj klobásy a pliecko v mrazničke mám...každopádne ukladám, lebo suroviny v recepte sú veľmi lákavé. Po náročnom víkende sa budem snažiť zrealizovať.
23. 1. 2012 19:58
23. 1. 2012 19:26
23. 1. 2012 19:21
23. 1. 2012 18:57
23. 1. 2012 18:40
23. 1. 2012 17:50
23. 1. 2012 17:44
no jo třešňová pálenka..nemám..jenom slivovičný mok a možná calvados..co teď
no nevím..ale bod ti za tu smršť chutí, vůní a barev dám hnedka fčííl
23. 1. 2012 16:58
23. 1. 2012 16:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 31 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 37 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 53 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Tématické fráze: alsaské speciality alsasky hrnec alsaské kotlety alsasské zelí alsazske zeli alsaské zelí v pomalém hrnci chocrout francouzske jidlo šukrut choucroutte suk rut alsazke kysané zelí alsaské speciality. šukrut v pomalém hrnci alsaské recepty recept na alsaskou pánev schukrut alsaská kotleta alsaské šukrut koleno alsaský šugrut
Suroviny: zelí kysané, maso vepřové, krkovice uzená, klobása pikantní, párky, slanina, cibule, víno bílé, pálenka třešňová, jalovec, bobkový list, tymián, sůl, pepř, sádlo husí
Alsaské zelí - choucroute / šukrut/ II v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJ17
25 názorů