Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Cibuli můžeme dát péct syrovou, ale musíme počítat s tím že bude tvrdší.
Slovo papilota je převzato z francouzského papillote (papijot).
Můžeme přidat na kousky nakrájenou anglickou slaninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2023 08:01
26. 1. 2012 20:51
26. 1. 2012 20:06
26. 1. 2012 18:42
26. 1. 2012 18:24
Migueli, tu dobu bych (pro sichr) asi upravila, ve staré plynovce by to za dvě hodiny bylo černé.Jinak je to prima recept.
26. 1. 2012 17:57
26. 1. 2012 17:44
26. 1. 2012 17:29
26. 1. 2012 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 17 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 6 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 9 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Další recepty
Tématické fráze: papillota co jsou papiloty vareni v papilote rychlý oběd s vepřovým masem vaření v papilotu papiloca papiloty na vaření papilota na vaření papilota vaření papileta papiloca papiloza papiloza jak udělat papilotu kureci prsicka v papilote kureci rizek v papilote brambory v papilotě se se špenátem kuřecí prsa v papilotě zapeksne zemaky s veprovym masem zapece brambory s kuřecím masem
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, maso vepřové, cibule, hořčice dijonská, sůl, pepř, olej olivový, rozmarýn, šalvěj, tymián
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
9 názorů