Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička marinovaná v hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ9w
Moje poznámka
Krkovička marinovaná v hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ9w
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 32 minutami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 8 minutami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 3 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 16 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 17 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 17 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 19 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 19 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 19 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 20 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 21 hodinami
Tématické fráze:
marinovana krkovice,
marinovaná vepřová krkovička recept,
krkovička na hořčici,
krkovice na hořčici,
krkovice recept,
marinovaná vepřová krkovice,
krkovice recepty,
krkovice na medu,
marinovaná krkovička,
krkovička recepty,
marinovaná krkovice recept,
pikantní marinovaná krkovička,
vepřová krkovička na hořčici,
krkovička v hořčici,
krkovička na medu,
krkovice v hořčici,
vepřová krkovice na hořčici,
maso nalozene v horcici,
recepty z krkovice,
vepřová krkovice naložená v nálevu
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
hořčice kremžská,
houby v kyselém nálevu,
zelenina sterilovaná
Komentáře (13)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
S houbičkama jsem udělala podle chuti..Jistě by šla i zeleninka,popř. samotné..Nebyly důležité,je více možností