Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 432 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,33 g |
Tuky | 373,70 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 53,02 g |
Sůl | 142,57 g |
Sacharidy | 251,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Moje poznámka
Ovarová polévka s kapustou a knedlíčky z prejtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MoJP
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 13 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 15 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 15 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 15 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 16 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 17 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 19 hodinami
Tématické fráze:
masopustní polévka,
masopustní polévky,
zavaření zabijačkové polévky,
polévka z prejtu,
jak zavařit prejt,
domaci ovarova polevka,
jak zavarit zabijačkovou polevku,
jak zavarit polevku,
zavaření polévky,
jak zavarit ovarovou polevku,
kapusta zabijačková polévka,
ovarova polievka,
zavařit jitrnicový prejt,
zavaření prejtu,
polévka z vepřového prejtu,
co zavařit do ovarové polévky,
jak zavarit kapustu,
polévka k prejtu,
polivka z prejtu,
jak zavarit zabijackovou polevku?
Suroviny:
bujón,
kapusta,
česnek český,
sůl,
pepř,
majoránka,
petrželka,
prejt,
vejce,
strouhanka,
sůl,
prejt
Komentáře (17)
Bibinko - domácí nudle je moje nejoblíbenější zavářka
Andrejko - jj - taková zimní
Rebi - ještě zbylo, na zahřátí by to stačilo
Ivanko, jestli vyzkoušíš, dej vědět
magdalenko - radši nevědět
http://www.receptyonline.cz/recept--jitrnicovy-pre...