Suroviny
Porce: 2,50 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 841 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 3,77 g |
Vláknina | 63,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 54,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulovo-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9zY
Moje poznámka
Cibulovo-celerová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9zY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 12 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
celerová polévka,
cerelová polévka,
celerová polévka recept,
polévka celerová,
cerelová omáčka,
celerová polévka s mrkví,
recepty celerová polévka,
polévky recepty,
recept celerová polévka,
polévka z bulvy celeru,
cerelová polévka recept,
celerová polévka řapík,
recepty teplých pokrmu-polévky,
celer polevka,
polévka z celeru,
cibulove polevka,
celerová polévka top recepty,
celerova polívka,
recepty na polívky,
cibulové polévka recept
Suroviny:
cibule,
mrkev,
bulva celerová,
celer,
krupička,
krky krůtí,
olej,
vegeta,
petrželka,
sůl
Komentáře (13)
Mám nějakou virózu