Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 206 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,36 g |
Tuky | 166,52 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 998 mg |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 161,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8B
Moje poznámka
Plněné zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD8B
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 4 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 5 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 6 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Tématické fráze:
plněné zelí,
plněné hlávkové zelí,
holubky,
holubce recept,
plněný zelí,
recept na holubce,
recept na plnene zelí,
recepty plněný zelý,
hlávkové zelí plněné,
recept plnene zeli,
zeli plnene,
kapustové zelí,
plnene zeli recept,
plneny zelny list,
holubky recept,
plněné zelí mletým masem,
hlávkové zelí plněné mletým masem,
plněný zelím. list,
recepty holubce,
plněná kapusta
Suroviny:
maso mleté,
rýže,
vejce,
sůl,
pepř černý,
zelí hlávkové,
zelí kysané
Komentáře (7)
A kedysi sme na tieto "holúbky" doma do suda na kvasenie kapusty pridávali aj samotné listy, alebo menšie hlávky.