Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 3. 2012 13:58

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 718 kJ / 1 128 kcal
Bílkoviny47,50 g
Tuky21,55 g
Vláknina61,90 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 732 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy134,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velmi podobný recept mi doporučila varilamysickakasicku. Omáčku jsem dělala podle svého- stylem hokus-pokus:-) Je to lehčí, než s moukou. Jako přílohu jsem měla kroupy:-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 3. 2012 14:40

Tak to jsi mne Jani opravdu moc potěšila,maso jedná báseň, kombinace česneku, červeného vína,cibule,smetany,rozmarýnu a dalších dobrot,opravdu vypadá parádně a už polykám:-p.Jani,tato Tvá kombinace všech ingrediencí mne hodně nadchla,dávám zaslouženého bodíka:yes::yes::yes:

suslajda suslajda

20. 3. 2012 14:24

;-)jehněčí maso jsem ještě nikdy nejedla:-Kráda bych ho ochutnala u nás ho mají strašně málo snad se mi podaří ho sehnat vypadá to moc hezky+2:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 3. 2012 14:11

spagetka:Ano k masu dám rozmarýn, připíšu to tam;-). Já bych si taky dala s chutí knedlík:-S, ale snažím se ho nejíst, snažím se jíst zeleninové přílohy. No, ale zrovna tady k té majdě mi nějak krouhané zelí s ředkvičkami moc nešlo:-D

spagetka spagetka

20. 3. 2012 14:04

K jehněčímu bych volila jinou přílohu než kroupy, ale to je na každém.Jooo ty tam píšeš o knedlíku, aháááá, Kdy tam dáš rozmarýn? K masu při pečení nebo už do té marinády?. Jinak to nevypadá zle.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava jehněčí kýty úprava jehněčího masa jehněčí s omáčkou jehněčí kýta jehneči kyta recept jehněčí kýta recepty jak dlouho se pece jehněčí úprava jehněčího jak upravit jehneči maso jehneci maso s rozmarynovou omackou jak dlouho pečeme jehněčí jehneci uprava jehněčí maso s omáčkou úprava jehněčího masa kýty jehneci maso se zeleninou jehněčí kýta plátky jak dlouho se peče jehněčí maso kýta z ovečky jehneci s omackou recept jehneči jatra recepty

Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, mrkev, petržel, celer, víno červené suché, jogurt bílý, smetana 12%, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sýr tavený, sůl, pepř, cukr, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OqpN