Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 968 kJ / 2 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 280,78 g |
Tuky | 184,26 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčka - zabijačková pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6zl
Moje poznámka
Svíčka - zabijačková pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6zl
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 59 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová svíčka,
zabijačková mísa,
zabijačková sekana,
maso svíčka,
zabijačková svíčkova,
zabijačkové recepty,
vepřova svíčka recept,
svíčka z masa,
zabijačková košilka,
panenská pečeně,
sekaná svíčka,
svíčka recepty,
svíčka vepřová,
svickova pecene,
svicka maso,
doba pečení sekané,
svičkova v blaně,
zabíjačková sekaná recept,
sekaná doba pečení,
svicka recept
Suroviny:
plec vepřová,
svíčková hovězí,
vejce,
víno bílé,
česnek,
sůl,
pepř,
blána tuková vepřová,
kmín celý,
cibule
Komentáře (10)