Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 682 kJ / 2 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,28 g |
| Tuky | 131,70 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 4,92 g |
| Sůl | 12,52 g |
| Sacharidy | 215,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olomoucký voňavý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rkoq
Moje poznámka
Olomoucký voňavý koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rkoq
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 23 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 4 minutami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 13 minutami
Sýrovo - kuřecí placičky
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Sahula před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
karlos.86 před 1 hodinou
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 1 hodinou
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 2 hodinami
Tématické fráze:
švestkový koláč s bramborovým těstem,
jak jsi doma udělat olomoucké syrečky,
kolac z olomouckych tvarůzku,
kolac s olomouckymi tvaruzky,
recepty z vařených brambor ve slupce kolač svestkovy,
olomoucké těsto na koláčky,
slaný koláč brynza,
vonavé pečení recepty
Suroviny:
mouka hladká,
tvaroh měkký,
brambory,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cibule,
slanina,
klobása papriková,
sýr tvarůžky kulaté,
brynza,
cibulka jarní,
máslo
Komentáře (13)
Dá se plnit prakticky čímkoli....určitě nedělám naposledy