Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 729 kJ / 4 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,20 g |
Tuky | 257,40 g |
Vláknina | 166,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30,17 g |
Sůl | 75,00 g |
Sacharidy | 384,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu, cibuli a sůl promícháme, necháme přes noc odležet nebo min. 5 hodin, pak přidáme ostatní suroviny, promícháme a plníme do skleniček. Sterilujeme 20 minut.
Zveřejněno 2. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Moje poznámka
Cuketový pepřák 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Gm7
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 3 hodinami
Kuře na paprice
Aztec před 7 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 9 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 10 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 10 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 10 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 11 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 11 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 12 hodinami
Tématické fráze:
cuketový pepřák,
pepřák z cukety,
pepřáky z cukety,
pepřák,
cuketové pepřáky,
cuketa recepty pepřak,
salát pepřák,
pepřák z cukety recept,
salát z cukety pepřák,
recepty pepřák,
cuketový salát pepřák,
pepřák s cukety,
peprak recept,
recepty pepraky,
pepřaky,
pepřák cuketový,
recept na pepřák,
ceketový pepřák,
recept cuketový pepřák,
www peprak
Suroviny:
cuketa strouhaná,
cibule,
sůl,
cukr,
olej,
ocet,
pepř mletý
Komentáře (4)