Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 900 kJ / 1 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,09 g |
Tuky | 6,31 g |
Vláknina | 50,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 354,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Moje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 minutou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 9 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 21 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kečup,
jak zavarit kecup,
kečup podle babičky,
domácí kečup od babičky,
domácí kečup recept od babičky,
sklenice na kečup,
kecup z okurek,
pikantní kečup od babičky,
babiccin kečup,
kečup jako od babičky,
jak zavarit domaci kecup,
domácí kečup podle babičky,
zavařit kečup,
recept na domácí kečup od babicky,
domácí kečup jen s rajčaty,
domácí kečup bez octu recept,
domácí kečup jak zavarit,
kečup recept dle naší babičky,
domácí kečup jako od babičky,
kečup podle babiček
Suroviny:
rajče,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
ocet,
skořice,
cukr,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření
Komentáře (8)