"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2012 21:45
Jaruško, děkuji, je to moc prima a až dnes se vše dojedlo, vyplatilo se to
11. 9. 2012 21:52
júúúva to bude delikatesa, vypadá to úžasně, příležitostně vyzkouším Ivi
11. 9. 2012 07:08
magdalenka: Už si idem pre ňu !Ďakujem za správu! Kúpila, ochutnala a !
10. 9. 2012 11:16
DĚKUJI VŠEM ZA MILÉ VĚTIČKY
10. 9. 2012 09:39
varilamyskakasicku:a receptík sa mi veľmi páči...
9. 9. 2012 23:14
magdalenka: ano, také ji znám Magdalénko, máš pravdu, ta by se docela šikla, wow a díky
9. 9. 2012 23:13
Veronika.Hrozna: dám vědět, jednu jsem měla nedávno z masny, ta byla, ale musím se tam jít podívat, tu občas beru v Jindřišské
9. 9. 2012 19:12
Veronika.Hrozna:v bratislavskej Bille kupujem Uhorčík klobásu - 350 g, zatavená vo fólii, nám chutí (neznamená, že vám bude tiež). Teraz je v akcii za slušnú cenu, asi 1,70 euro ten balíček. Samozrejme, máš tam aj drahšie, túto dávam do kapustnice, včera do leča a pod., tie párkovité klobásy nemusím.
9. 9. 2012 18:07
varilamyskakasicku: Když nékde koupíš "sakra dobrou klobásu" dej védět kde a jak se jmenuje! Sakra dobrou klobásu ,koupit to je jak toho,Renoira, za 50 dolaru,co bylo dneska ve zprávách!
9. 9. 2012 13:50
Hmm, vydařené
8. 9. 2012 12:08
Tato krása mi unikla, Ivčo hned bych si s chutí dala, tak dám aspoň bodíka
7. 9. 2012 23:24
Jsem ráda, že se recept líbil a děkuji
7. 9. 2012 13:25
1974andrea: jinak bych tam příště Andrejko dala asi kolečka nějaké sakra dobré klobásy místo toho salámu nebo šunky, myslim, že to pak bude i pikantnější, ale zase někdy
7. 9. 2012 13:07
1974andrea: jenom povolené, tedy já to tak alespoň dala a bezvadné, opravdu jen povolené, pak se vše řádně stejně smíchá a spojí, pádím zase zpět do práce, jinak psala jsem to již i zde Aničce
7. 9. 2012 12:36
varilamyskakasicku:Ivčo, ale tady jsou dotazy na to, jestli sádlo rozpuštěné nebo jenom povolené?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 8 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů