Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 9. 2012 08:27

Suroviny

Porce: 8-10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 454 kJ / 2 260 kcal
Bílkoviny67,38 g
Tuky83,16 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 466 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy307,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nezameňujte prosím 100% tuk za Héru, koláč by zůstal tvrdý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

2. 7. 2018 07:54

Koláč bol výborný. :yes: Zmizol okamžite. Určite som nerobila prvý raz, ďakujem za recept. ;-)

tejaja tejaja

29. 6. 2018 17:48

Dajda: Robila som ho včera poobede, tak snáď zmäkne. Ak nie, nevadí, bude dobrý aj chrumkavý. ;-)

Dajda Dajda

29. 6. 2018 16:19

tejaja: Ahoj Terezko, doufám, že bude "chutiť." Dělala jsem ho minulý týden s jahodami, borůvkami a malinami s sebou na návštěvu a zmizel, jako mávnutím kouzelného proutku. Jen nevím, zda stačí změknout - mně do druhého dne nezměkl, ale možná právě proto chutnal, že dno bylo ještě křupavé. Díky za krásnou fotku. :yes:

tejaja tejaja

29. 6. 2018 15:15

S cestom sa výborne pracovalo, koláč bol rýchlo hotový. Robila som tvarohovú náplň, mala som dobrý tvaroh. Musím popravde priznať, že som si ho vybrala preto, že podľa autorky potrebuje byť minimálne 24 hod v chladničke, a to som práve potrebovala. Niečo, čo sa dá urobiť veľmi dopredu. :-D Takže konzumovať sa bude až zajtra, ale určite bude výborný, to viem už teraz. ;-)

rebeka rebeka

9. 10. 2012 21:43

tohle mi uniklo.. bude to dobrota, a myslím, že bez fota dlouho nebude;-):-K:yes:
taky nechápu:-O co je tam drahé:-? ani příprava není až tak složitá:-O:-O

Dajda Dajda

9. 10. 2012 21:21

Nevím, proč by měl být drahý, jsou v něm jen běžné suroviny a hotový je taky rychle. S těstem se dobře pracuje, upečený je za pár munut, naplněný taky. :-?

Kajda

8. 10. 2012 23:42

Páj je koláč vynikající chuti, poněkud neobvyklé chuti.
Pochází z anglicky hovořících zemí. Práce s přípravou je poměrně zdlouhavá což chuť vynahradí ale jeho velkou vadou je, že drahý, na dnešní poměry prostě drahý skoro jako dort z cukrárny.:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohovy paj ovocný páj recept ovocný páj páj s ovocem želatinová buchta s krémem a ovocem ovocná páj recept ovocná páj recept na ovocný paj pudinkový páj koláč s pudinkovým krémem buchta s tvarohovo pudinkovým krémem páj s krémem recept ovocný páj krehky kolac s pudinkovym kremem jahodovy paj z listoveho testa a tvarohem páj s tvarohem a ovocem koláč s pudinkovým krémem a ovocem paj s ovocem recept páj s tvarohem ovocne paje recept

Suroviny: mouka hladká, ceres soft, voda, sůl, pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, rum, pudinkový prášek, mléko, tvaroh, máslo, cukr, ovoce, poleva želatinová

TopRecepty.cz

Páj s pudinkovým (tvarohovým) krémem a ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LWgr