Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 620 kJ / 3 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,84 g |
| Tuky | 271,95 g |
| Vláknina | 14,17 g |
| Cholesterol | 1,06 g |
| Sodík | 7,25 g |
| Sůl | 17,55 g |
| Sacharidy | 152,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Moje poznámka
Kyselice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXoE
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 16 hodinami
Tématické fráze:
dobrá domácí kyselice,
kyselice recept,
houbova kyselice,
kyselice,
kyselica recept,
dobrá domácí kyselica,
domaci kyselice,
červená kyselice,
kyselica,
recept na kyselicu,
červená kyselice recept,
jak se dělá kyselice,
kyselice s bramborem,
recept kyselica,
domácí kyselica,
červená kyselica,
valašská kyselica červená,
recept kyselice,
kyselica.recept cervena,
kyselice s klobásou
Suroviny:
vývar,
zelí kysané,
kmín drcený,
paprika čerstvá červená,
pepř černý,
bobkový list,
brambory,
klobása,
kosti uzené,
smetana ke šlehání,
jíška,
cukr
Komentáře (9)
Smetany jsem dala míň.
Brambory v zelňačce mají chutnat jinak - prostě stejně jako v jiných polévkách. Ale říkám, jaký si to uděláš, takový to máš...
S receptem mám trochu problém....nedovedu si představit 4 porce kyselice se 2 sklenicemi zelí