Suroviny
Porce: ~8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,91 g |
| Tuky | 365,22 g |
| Vláknina | 32,09 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 4,25 g |
| Sůl | 9,82 g |
| Sacharidy | 103,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Moje poznámka
Lečo s bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMxY
Nejnovější recepty
Halušky se slaninou a brynzou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený bramborák s hermelínem a tvarůžky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Přidáno před 10 hodinami
Zázvorový nápoj
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný koláč se zakysankou
Přidáno před 14 hodinami
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné luxus koláčky
Jitinka před 1 hodinou
Švestkový koláč z jogurtového těsta
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Houbová gulášovka
Kajkajak před 7 hodinami
Hrníčková kefírovka (bezvaječná)
Romario před 8 hodinami
Máslový korpus na dort
LucieRiedl před 8 hodinami
Zázvorový nápoj
Gurman_HOLUB před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lida.Rose před 11 hodinami
Kuskusový pudink
petulos před 12 hodinami
Makové muffiny
Susanna před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
Kristynahaftova před 12 hodinami
Tématické fráze:
konzervace leča,
bůček na leču,
lečo konzervace,
lečo konzervace,
bůček s léčem,
lečo recept,
konzervace paprik,
konzervace pálivých papriček,
babica leco,
recepty s buckem,
lečo pečené s bůčkem,
bucek v lecu,
recepty s s bůčkem,
pecene vepřové ocasky,
recept na leco,
lečo, konzervace,
rajčata s bučkem,
bucek peceny na lecu,
veprovy bucek na lecu,
peceny bucek v zeleninovem lecu
Suroviny:
bůček,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
cibule,
cibule s natí,
sádlo,
vejce,
vegeta,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
solamyl,
kmín celý,
pepř,
čubrica,
Komentáře (5)