Smažené býčí koule
Rádi experimentujete? Podle tohoto receptu si můžete připravit jednu z nejopomíjenějších pochoutek - býčí žlázy. Jejich maso je libové, velmi jemné a třeba jim díky řízkové úpravě přijdete na chuť i vy.
Suroviny pro 6
plátků
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Moje poznámka
Smažené býčí koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GBn
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 7 hodinami
Tématické fráze:
byci koule,
byci koule recept,
býčí žlázy,
recept na byčí koule,
býčí koule recepty,
recepty býčí koule,
byci zlazy recept,
recept byci koule,
bici koule,
býčí žlázy recepty,
smažené býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
recept býčí žlázy,
bici zlazy,
bici koule recept,
byčí kule,
recepty býčí žlázy,
bycie zlazy recept,
recepty na byčí žlázy,
býčí žlázy smažené
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (31)
Díky
Jinak všem děkuji za reakce, debata je úsměvná. A těm co se bojí, říkám nebojte se a ochutnejte. Je to fakt super
Ešte by som dodala, že fakt nie je potrebné žiadne namáčanie v mlieku a pod. Sú úplne bez pachu.
Tvůj velice precizní popis si zaslouží další bodík
přesto nechám tuto pochoutku jiným labužníkům..