Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,96 g |
| Tuky | 27,81 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 26,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Moje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Nejnovější recepty
Husičkový vývar
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 5 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
magdalenka před 2 minutami
Králičí placičky
TomasLinha před 14 minutami
Sváteční maková bábovka
Zsuzsu1 před 15 minutami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
Xsaxana před 16 minutami
Těsto na bramborové knedlíky
magdalenka před 17 minutami
Dobré ořechové pečivo
magdalenka před 25 minutami
Bramborový guláš s paprikou
TomasLinha před 34 minutami
Ořechový závin
Panky před 1 hodinou
Celerové hranolky z trouby
Voxis před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
Rybja před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s fazolkami,
vepřové plátky,
veprovy platek s krenem,
vepřové plátky s lusky,
vepřový plátek na fazolich,
vepřové plátky a fazolové lusky,
vepřové platky s fazolkami,
veprove platek s fazolky recept,
vepřový na fazolí,
platky vepřové panenky,
vepřové plátky recept,
veprove mas s fazolí,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky s fazolové lusky,
vepřové plátky s fazolky a opečenými brambory,
křen fazolkami,
opéct podusit,
vepřové s fazolkami a kuskusem,
veprove platky na fazolové lusky,
veprové plátky s fazolkami jako příloha
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
fazolky sterilované,
kečup sladký,
česnek,
křen
Komentáře (14)
1974andrea: ano, přesně tak, nejdříve masíčko skoro doměkka opéct, spíše pomaleji, pak odložit stranou, dát podusit fazolky a nakonec přidat maso, na chvilku všechno spolu podusit, aby se chutě propojily