Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,96 g |
Tuky | 27,81 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 735 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 26,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Moje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s fazolkami,
vepřové plátky,
veprovy platek s krenem,
vepřové plátky s lusky,
vepřový plátek na fazolich,
vepřové plátky a fazolové lusky,
vepřové platky s fazolkami,
veprove platek s fazolky recept,
vepřový na fazolí,
platky vepřové panenky,
vepřové plátky recept,
veprove mas s fazolí,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky s fazolové lusky,
vepřové plátky s fazolky a opečenými brambory,
křen fazolkami,
opéct podusit,
vepřové s fazolkami a kuskusem,
veprove platky na fazolové lusky,
veprové plátky s fazolkami jako příloha
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
fazolky sterilované,
kečup sladký,
česnek,
křen
Komentáře (14)
1974andrea: ano, přesně tak, nejdříve masíčko skoro doměkka opéct, spíše pomaleji, pak odložit stranou, dát podusit fazolky a nakonec přidat maso, na chvilku všechno spolu podusit, aby se chutě propojily