Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 468 kJ / 4 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,85 g |
Tuky | 250,08 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 396,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1pD
Moje poznámka
Věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N1pD
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 13 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
věnečky,
recept na zlaté věnečky,
jak udelat venec z levandule,
věnečky recept,
cukroví recepty větrniky,
zlaté venecky,
recept na věnečky,
pálené těsto na věnečky,
zlaté věnečky recept,
tryska na věnečky,
ceny cukrovi venecky,
jak udělat věnec z listů,
recepty venceky,
recept venecky,
minivětrníčky,
jak udelat venecky,
jak na věnečky,
věnečky recepty,
zlatý klas do věnečků,
jak se dělá špric
Suroviny:
mléko,
máslo,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
mléko,
cukr vanilkový,
zlatý klas,
máslo,
cukr moučkový
Komentáře (1)