Suroviny
Porce: 1 plech (24x24cm)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 41,71 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 314,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meltík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJPD
Moje poznámka
Meltík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJPD
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 11 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 12 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 13 hodinami
Tématické fráze:
rakytníková zmrzlina recept,
l-fruktosa,
pečeme s meltou,
moučnik z melty,
krém z melty na moučníky,
tvarohovy krem s agarem,
krém s meltou,
agar do jogurtu,
buchta s rakytnikovou marmeládou,
buchta s meltou
Suroviny:
fruktóza,
mléko obilné,
olej,
kakao,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka chlebová pšeničná,
jogurt bílý,
tvaroh,
fruktoza vanilková,
marmeláda rakytníková,
melta,
agar
Komentáře (7)