Suroviny
Porce: dortová forma průměr 25cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 154 kJ / 3 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 244,35 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 341,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Moje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 4 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Sahula před 1 hodinou
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 1 hodinou
Domácí quiche
TotalMudla před 2 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 3 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 5 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 5 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 5 hodinami
Tématické fráze:
hruskove rezy,
kinder řez od ládi hrušky,
kinder řez podle ládi hrušky,
lada hruška čokoladove řezy,
kinder mléčný řez podle ládi hrušky,
hruskovy rez,
kinder mléčný řez ládi hrušky,
mléčný řez ládi hrušky,
recepty lade hrušky,
řezy z hrušek,
čokoládový řez s kompotem z hrušek,
kinder mléčný řez ládi hrušky recept,
recepty lady hrušky,
recept lady hrusky,
mléčný řez lady hrušky,
recepty ládi hrušky kinder řez,
recept na kinder mléčný řez od ladi hrušky,
domácí kinder mléčné řezy od ládi hrušky,
kinder řez lada hruška,
kinder rez ladi hrusky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr třtinový,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
prášek do pečiva,
čokoláda hořká,
ořechy,
kompot hruškový,
marmeláda meruňková,
hruška,
rum,
čokoláda hořká,
máslo,
voda,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
Zavařenina je dlouhodobě tepelně konzervovaná potravina, která vznikla zavařováním (byla zavařena). Nejčastěji jde o konzervaci ovoce či zeleniny. Běžnými typy zavařenin jsou například džemy, kompoty, marmelády, povidla případně i některé speciální typy potravinářských sirupů či jiných ovocných nápojů.
Zavařenina = kompot.
Ta zakysanka jsou ty roztřepené proužky