Suroviny
Porce: dortová forma průměr 25cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 154 kJ / 3 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,92 g |
| Tuky | 244,35 g |
| Vláknina | 17,10 g |
| Cholesterol | 952 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 341,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Moje poznámka
Hruškový řez s čokoládou (rychlovka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJwB
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 7 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 49 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
hruskove rezy,
kinder řez od ládi hrušky,
kinder řez podle ládi hrušky,
lada hruška čokoladove řezy,
kinder mléčný řez podle ládi hrušky,
hruskovy rez,
kinder mléčný řez ládi hrušky,
mléčný řez ládi hrušky,
recepty lade hrušky,
řezy z hrušek,
čokoládový řez s kompotem z hrušek,
kinder mléčný řez ládi hrušky recept,
recepty lady hrušky,
recept lady hrusky,
mléčný řez lady hrušky,
recepty ládi hrušky kinder řez,
recept na kinder mléčný řez od ladi hrušky,
domácí kinder mléčné řezy od ládi hrušky,
kinder řez lada hruška,
kinder rez ladi hrusky
Suroviny:
mouka hladká,
cukr třtinový,
cukr moučkový,
máslo,
vejce,
prášek do pečiva,
čokoláda hořká,
ořechy,
kompot hruškový,
marmeláda meruňková,
hruška,
rum,
čokoláda hořká,
máslo,
voda,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
Zavařenina je dlouhodobě tepelně konzervovaná potravina, která vznikla zavařováním (byla zavařena). Nejčastěji jde o konzervaci ovoce či zeleniny. Běžnými typy zavařenin jsou například džemy, kompoty, marmelády, povidla případně i některé speciální typy potravinářských sirupů či jiných ovocných nápojů.
Zavařenina = kompot.
Ta zakysanka jsou ty roztřepené proužky