Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 3. 2013 18:35

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie21 190 kJ / 5 064 kcal
Bílkoviny309,49 g
Tuky346,02 g
Vláknina131,40 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 7,85 g
Sůl19,07 g
Sacharidy113,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V pondělí jsem vařila“Žampionovo-řapíkatý krém“s výsledkem jsme byli moc spokojeni,tak jsem si zkusila podobně zaexperimentovat i s hlavním chodem a o výsledek se tady s Vámi dělím.Pochutnali jsme si.

Já jsem připravovala v papiňáku 40minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 3. 2013 19:13

+1:-p:-p:yes:

Jana Pá

3. 3. 2013 19:04

:yes::-p, tisk proběhl a budeme se těšit:-D

rebeka rebeka

3. 3. 2013 18:50

To je veliká krása, Anni:-K:-K:yes::yes::yes: Už vidím pomaláč.. tam by to masenku slušelo.. krásný recept, nádherné foto;-):-):yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso kapsa zeleninové recepty jak se dela hovezi kapsa hovezi omacka se zeleninou omáčka se lžící mrkve a celeru a anglické kapsa z hoveziho masa recept hovězí maso v zeleninové omáčce kapsa z hovězího hovězí plátky v zeleninové omáčce hovězí k omáčce

Suroviny: roštěnec nízký, slanina anglická, cibule, žampióny, voda, mrkev, celer řapíkatý, rohlík, mléko, vejce, sůl, pepř mletý, slanina anglická, olej, celer, celer řapíkatý, hříbky sušené, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí kapsa v zeleninové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJzl