Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráky z trouby

Křupavé bramboráky nemusí nutně znamenat mastné smažené jídlo, které není zrovna lehké pro naše trávení. Zkuste je projednou upéct v troubě. Možná, že se k tomuto způsobu úpravy budete rádi vracet.

Hodnocení receptu je 4,5 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 20 min

45 min (25 min příprava + 20 min tepelná úprava)

16. 3. 2013 14:06

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie3 630 kJ / 867 kcal
Bílkoviny34,84 g
Tuky18,61 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,42 g
Sacharidy129,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pegaska Pegaska

28. 2. 2024 17:11

Skvělý recept. Těsto jsem kladla na pečící papír přes velkou formičku zvonce ( na perníčky zbytečně veliká).
9 ks jsem pekla 25 minut.

Pajato Pajato

19. 2. 2020 08:02

prosim vas, muzete mi nekdo rict, jake mnozstvi tech surovin? chtela bych ctyri vetsi bramboraky... Kolik brambor, Kolik vejci?kolik mouky? co je to za recept bez udani mnozstvi surovin??? :-//:-// jsem zacatecnik, prominte...

Aglaia

21. 5. 2017 21:46

Promiňte, nebudu hodnotit bramborák, jistě je skvělý, ale nedá mi to nepozastavit se nad rozmáhajícím se šíleným výrazem některých "češtinářů", že "...SE něco někam VLEZE"¡ Hrůza! 8-( Snad se někam VEJDE, nebo NEVEJDE, ne? Vlézt může někdo někam-( pokud se tam tedy vejde.) ;-) :-) Ach bože, co jen se to děje s češtinou?? To jste nechdili do školy??? :-(( :-//
Aglaia

Kunhuta

13. 4. 2014 16:41

Nějak se jim na ten plech nechtělo vlézt...:-)):-)):-))

Monika

12. 10. 2013 11:13

Výborné,peču takto i květákové a řepové placky:-)

janatka janatka

25. 3. 2013 14:31

Také jsem vyzkoušela bramborák z trouby a byl krásně křupavoučký,moc nám chutnaly.

Marta U

17. 3. 2013 11:47

Při těchto plackách není potřeba papír mazat sádlem.Pokud do bram.těsta dáte trochu oleje.A pokud máte v troubě pečení nahoře i dole,není třeba placek obracet.Jak leju olej do těsta,tak dvakrát objedu hrnec s olejem.Je nádherně růžový a křupavý

Andrinka

17. 3. 2013 10:56

Jiří: může být:-)

Jiří

17. 3. 2013 10:40

Udělám si je,ale papír potřu sádlem.

Jiří

17. 3. 2013 10:40

Udělám si je,ale papír potřu sádlem.

Andrinka

17. 3. 2013 10:18

Bibinka: děkuji za vřelé přijetí:-)

Andrinka

17. 3. 2013 10:07

Nadja:už jsem přidala:-8

Nadja Nadja

17. 3. 2013 01:54

Andrinka: doplň to obracení do receptu, tady to nikdo hledat nebude.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2013 00:40

Mají nádhernou barvu;-):yes:

Andrinka

16. 3. 2013 22:56

No jo vlastně.... během pečení jsem otáčela...:-*

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bramboraky v troubě bramboracky pečené v troubě bramborák v troubě bramborák pečený v troubě na plechu bramboráky z trouby bramboráky pečené v troubě bramborák na plech do trouby bramborak z trouby bramborák do trouby bramborové placky v troubě bramboraky do trouby bramboráky v troubě na plechu bramborové placky pečené v troubě bramborák v troubě na plechu bramborák pečený v troubě recept bramboráky do trouby bramboráky na pečícím papíru bramboráky recept bramboraky v troube bramborové placky z trouby

Suroviny: brambory, vejce, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek, mléko

TopRecepty.cz

Bramboráky z trouby

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jJG5