Nadívaní kalamáři
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 075 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 37,78 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,51 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 37,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaní kalamáři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmrD
Moje poznámka
Nadívaní kalamáři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nmrD
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kalamáry wikipedie,
kalamari,
kalmar recept,
kalmar recepty,
kalamar,
kalamar recept,
kalmar hamiltonův,
kalmár chapadla,
kalmáry recept,
kalmar hamiltonův recept,
příprava kalamár,
kalamáři recepty,
kalamár recepty,
kalamári recept,
plněné kalamari,
recepty kalmar,
plnene kalmary,
kalmary,
recept kalmar,
plneny kalamar
Suroviny:
kalamáry,
pršut,
sýr tvrdý,
česnek,
olej olivový,
pepř,
veka
Komentáře (15)
Bibinko, pokud máš podnikavého kamaráda s možností nakupovat v nějakém větším Makru, tak tak je lze koupit čerstvé stejně jako v letňanském Tesku.