Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička v máslové marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2013 12:05

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 795 kJ / 907 kcal
Bílkoviny2,18 g
Tuky82,77 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso je vynikají, křehké a měkké.

Marináda je z pořadu Kluci v akci, ale tam krkovičku grilovali. Já jsem chtěla šťávu, tak jsem pekla :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

10. 4. 2013 11:36

hanka:Hlavně, jestli jsi tam nezapomněla dát to máslo:-D

hanka

10. 4. 2013 11:33

1974andrea: Tak jdu nato, budu dusit, protože mám kýtu a měla jsem 3 plátky a ještě jsem dokořenila kořením "Adamova žebra", chrstla jsem tam celý půllitr, přikrojila jsem cibuli na měsíčky a teď se masko poměje v jenském skle. Nebude to jako od tebe, ale myslím, že jedlé to bude a k tomu šťouchané brambory s opraženou cibulkou:-p:-K

marunda marunda

10. 4. 2013 11:10

to musím zkusit. Foto supr.:yes:

rebeka rebeka

9. 4. 2013 16:20

no mňááám:-p:-p:-O:yes::yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

9. 4. 2013 15:19

Majka8:Tak se těším;-):-K

Majka8

9. 4. 2013 14:56

Mám naloženo,zítra bude obídek mňam:yes:Jestli stihnu,tak nafotím a přidám též fotečku:-))

1974andrea 1974andrea

9. 4. 2013 14:42

marcik:Marcelko, děkuju moc, děláte mi radost, když vyzkoušíte:-K. Fotečka je pěkná a koukám, žes to odlehčila kuskusem;-)

marcik marcik

9. 4. 2013 14:37

Přidávám se i já s fotečkou a bodíkem :yes: Maso křehké, prostě výborné. Ve skutečnosti to není tak tmavé, jako na fotce:-8.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2013 13:20

1974andrea: Jsem ráda za inspiraci, Andreo. Však víš, jak to je. Známe milión receptů a kolikrát nevíme, co vařit:-D. Tohle bylo jednoduché a moc dobré. Maso skvělé!!:-p

1974andrea 1974andrea

9. 4. 2013 12:55

Jana Remkova:No tak tos mě potěšila, že vám chutnalo;-) a bylo křehké a měkké to masíčko, viď? Díky za fotečku Jani.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 4. 2013 12:46

Andreo, moc dobré. Máme rádi šťávu, takže se to hodilo;-). V létě určitě vyzkoušíme i na grilu. Přidávám foto;-)

Pajaja

9. 4. 2013 12:41

No jo, zase dobrůtka! :-K Na dnešní večeři už to nestihnu, tak v sobotu večer na nedělní oběd? Vypadá to moc pěkně, Andrejko :-p:yes:;-)

hanka

9. 4. 2013 12:09

1974andrea: Jdu to naložit hned, můj přejde kolem 17té, ale dnes je špenát a vepřové plátky.
Mě ještě napadlo, mám takové ty sáčky na pečení, že bych to šupla tam:-?:-8

1974andrea 1974andrea

9. 4. 2013 12:00

hanka:Zkus to teda nechat aspoň 45 minut přiklopené a pak dopeč;-) Ale chtělo by to marinovat opravdu přes noc, aby to maso zkřehlo.

hanka

9. 4. 2013 11:58

1974andrea: A co kdybych to dusila, mám jenské sklo a pak jen chviličku na barvičku:-? Já to asi zkusím:-p

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: krkovice recept krkovice recepty marináda na krkovici na gril marináda na krkovici marináda na maso kluci v akci recepty z krkovice kluci v akci krkovička krkovička recepty krkovička recept výborná marináda na krkovici krkovička v akci top recepty z krkovice krkovicka kluci v akci marináda na krkovicku krkovička akce kluci v akci marináda krkovicka krkovička v marinádě krkovice na grilu kluci v akci jak nalozit krkovici aby byla mekka

Suroviny: krkovice vepřová, pepř, máslo, pivo černé, kmín drcený, zázvor sušený, majoránka čerstvá

TopRecepty.cz

Krkovička v máslové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xz2z