Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,69 g |
Tuky | 111,45 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 4,74 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 66,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Moje poznámka
Smažený Hermelín s jahodovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEwM
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 51 minutami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 15 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 1 hodinou
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 3 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 6 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 7 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 9 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 10 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 12 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
smažený hermelín,
jahodová omáčka,
jahodová omáčka recept,
jahodova omacka k masu,
omáčka z jahod,
recepta ze sýra,
smaženy hermelin recept,
hermelín s brusinkovou omáčkou,
jahodová omáčka na maso,
recept na smaženy hermelín,
ovocné knedlíky s jahodovou omáčkou,
recept na jahodovou omáčkou,
jahodové omáčky,
se sušenými jahodovými,
hermelin s marmeladou,
top recepta,
smaženy hermelin s malinama,
kokosove mlieko hermelin,
brusinky-omáčka,
smažen hermelín
Suroviny:
jahody,
sýr hermelín,
cukr želírovací,
vejce,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (12)