Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 274 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 164,40 g |
Postup přípravy
Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOxv
Moje poznámka
Smažená polenta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOxv
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 4 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 5 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 5 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky
Alamatej před 26 minutami
Cikánské cukroví
Annnn před 53 minutami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 58 minutami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 1 hodinou
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 1 hodinou
Myšky z ředkvičky
Sahula před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 1 hodinou
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 2 hodinami
Bílá zelňačka
Sahula před 2 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 2 hodinami
Tématické fráze:
polenta recept,
polenta recepty,
polenta,
kukuřičná polenta,
recepty z polenty,
recepty polenta,
recepty z kukuřičné polenty,
recept kukuřičná polenta,
co je to polenta,
recept polenta,
recepty s polentou,
kukuřičná polenta recept,
kukuřičná polenta recepty,
jak uvařit polentu,
placky z polenty,
priprava polenty,
recepty kukuřičná polenta,
polenta priprava,
polenta placky,
pokrmy z polenty
Suroviny:
krupice kukuřičná,
voda,
sůl,
salám měkký,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (19)
Tak to taky nechápu!!! Je tady pár jídel,která jsou v kategorii "bezmasá" a je v nich šunkový salám, uherák apod... Na tyto věci jsem osobně hodně vysazený! Vždyť tohle by pochopil i průměrně inteligentní bernardýn, ne?
Gabika, roládu som nikdy nerobila, ale na 1 l vody 50 g kukuričnej krupice, to je desne málo, to sa tá voda ani nezahustí, nie aby z toho bola hustá kaša. To bude nejaký preklep. Ja osobne nikdy tú krupicu nevážim, ani vodu nemeriam, dávam to od oka. Keď začne voda vrieť, vsypem krupicu a miešam, pozor na pripálenie. Slabý oheň. Kaša začne hneď hustnúť a vidíš, či je dostatočne hustá, nesmie tiecť. Tým, ťe chladne, ešte tuhne.