Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 093 kJ / 3 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,65 g |
Tuky | 227,19 g |
Vláknina | 54,38 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,61 g |
Sacharidy | 117,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: internet, velmi mírně poupraveno
koření chimichuri lze sehnat zde: www.koreni.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 5. 2013 07:52
17. 5. 2013 06:25
zizala:
16. 5. 2013 07:28
16. 5. 2013 05:11
15. 5. 2013 20:05
15. 5. 2013 19:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Který chřest se musí oloupat a jak jednoduše na to, vám prozradí naše názorné video
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Churros z odpalovaného těsta: Připravte si španělskou dobrotu podle videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: chřestový krém chřestový krém s vínem česnekové krutony na pánvi chřest s parmazánem polevka z chrestu s parmazanem chřestový hrnec chřestová polévka s parmazánem chřestový krém bez smetany krem z bileho chrestu chřestový krém recept chřestový krém a víno chřestivý krém a vino česnekové krutony chřestový krém s bílým vínem creme fraiche recepty brambory creme fraiche cuketový krém s parmazánem a krutony recept s bílým chřestem a krutony chřestový krém s krutonky chřestový krém parmazán
Suroviny: chřest bíly, víno bílé, vývar zeleninový, cibule, česnek, sůl, pepř, koření chimichuri, máslo, smetana ke šlehání, sýr parmazán strouhaný, crème frâiche, rohlík, máslo, česnek sušený
Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rpx
6 názorů