Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,96 g |
| Tuky | 38,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Moje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Nejnovější recepty
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 2 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák z horkovzdušné fritézy
Denade před 21 minutami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 47 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 52 minutami
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 56 minutami
Hrníčkový perník
brtna před 1 hodinou
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 2 hodinami
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 2 hodinami
Bavorské vdolečky
Dieta před 2 hodinami
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pikantní krůtí guláš,
krůtí guláš videorecept,
krůtí guláš,
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí guláš s těstovinami,
jak připravit krůtí stehno,
krůtí kostky na guláš,
pikantní guláš,
krůtí gulášek,
krůtí pikantní guláš,
krůtí guláš recept,
krutí guláš pikantni,
recept na krůtí guláš,
krůtí horní stehna recept,
krůtí guláš s těstovinou,
recepty krůtí guláš,
guláš z horního krůtího stehna,
krůtí guláš video recepty,
krůtí guláš s hráškem,
feferonka pikant
Suroviny:
stehno krůtí,
olej,
cibule,
klobása chorizo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
rozmarýn,
feferonka,
kapie sterilovaná,
mouka hladká
Komentáře (13)