Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,96 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Moje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
pikantní krůtí guláš,
krůtí guláš videorecept,
krůtí guláš,
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí guláš s těstovinami,
jak připravit krůtí stehno,
krůtí kostky na guláš,
pikantní guláš,
krůtí gulášek,
krůtí pikantní guláš,
krůtí guláš recept,
krutí guláš pikantni,
recept na krůtí guláš,
krůtí horní stehna recept,
krůtí guláš s těstovinou,
recepty krůtí guláš,
guláš z horního krůtího stehna,
krůtí guláš video recepty,
krůtí guláš s hráškem,
feferonka pikant
Suroviny:
stehno krůtí,
olej,
cibule,
klobása chorizo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
rozmarýn,
feferonka,
kapie sterilovaná,
mouka hladká
Komentáře (11)