Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustnica

Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou anebo jen čerstvou petrželkou.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 1. 2009 12:26

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 487 kJ / 833 kcal
Bílkoviny61,30 g
Tuky17,01 g
Vláknina35,08 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy94,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tradiční slovenské jídlo. Tuto polévku můžete vařit i bez masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2009 13:30

Já dělám kapustnici podobně, jen dávám méně zelí a přidávám vodu ze zelí. Taky bez klobásky, jen s uzeným a pokud je po zabíjačce, tak vlastně vývar ze všeho, co se vaří v kotli;-) No a já dávám halušky místo brambor. Ale i tohle bude určitě suprová polévka!:-p

Semy.cz

7. 1. 2009 13:18

Papriko díky :-) příbory jsou z Ikei..jako skoro vše u nás :D
Z těch lžící se jí trochu zvláštně..jde o zvyk. Nejde do ní nabrat tolik jako do klasické...ale jinak jsme s těma příborama moc spokojený. A je pravd aže doma polívku moc často nemáme...:-) Hlavně nože josu super, ostré:yes:

Paprika Paprika

7. 1. 2009 12:44

Zelňačku taky můžu. :-p
Semy - krásná fotka. Už dlouho obdivuji tvé talíře a teď vidím i krásné stylové příbory. Jak se z té lžíce jí? Má takový zvláštní tvar.:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapustnica kapustnica s klobasou kapustnica recept polévka kapustnica jak dlouho vařit brambory jak dlouho vařit uzené maso jak dlouho vařit uzené kapustnica s uzeným kapustnice kapustnica recepty zápražka polévka ze syrového zelí recept na kapustnicu kapustnica polevka kapusnice jak vařit uzené maso kapusnica jak dlouho vařit klobásku jak dlouho vařit klobásky recepty kapustnica

Suroviny: zelí, voda, maso uzené, maso vepřové, brambory, zelenina kořenová, houby sušené, česnek, cibule, kmín celý, sůl, pepř černý, paprika čerstvá červená, mouka hladká, máslo, cibule

TopRecepty.cz

Kapustnica

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Kr