Srdce na smetaně
Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Moje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 1 hodinou
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 8 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 10 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 10 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 10 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 10 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 11 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce na smetaně,
kureci srdce recept,
kuřecí srdce,
vepřové srdce recept,
recepty kureci srdce,
drubezi srdce,
recept na kuřecí srdce,
vepřové srdce recepty,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
drubeží srdce recept,
kureci srdce recepty,
recept kuřecí srdce,
vnitřnosti na smetaně,
recepty vepřové srdce,
recepty vepřová srdce,
recept na hovězí srdce,
divočák na smetaně,
krůtí srdce,
jelení srdce na slanině
Suroviny:
srdce hovězí,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
koření hřebíček,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr
Komentáře (15)