Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 001 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,17 g |
Tuky | 60,65 g |
Vláknina | 22,35 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 70,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Moje poznámka
Fazolková francouzská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0DR
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 16 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 17 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 6 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 6 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 7 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 8 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 9 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 11 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 11 hodinami
Tématické fráze:
francouzská fazolová polévka,
fazolková polévka recept,
francouská fazolková polévka,
francouzská polévka,
francouzska polevka s fazolemi,
mladé fazolky polévka,
bejby fazolky,
francouská fazolova polevka,
francouzská fazolová,
francouzská polévka recept,
recepty-fazolková polévka,
fazolková polévka z mrazenych fazolku,
fazolková polévka,
francouzká fazolka,
fazoová polevka,
francouzka fazolová polévka,
polévka z fazolku mungo,
francouzská fazolová polévka recept,
fazolková polévka na kyselo bez kopru,
jak nechat lžíci po polevce
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory rané,
mrkvičky,
olej,
mouka hladká,
smetana na vaření,
máslo,
cukr,
ocet,
sůl,
kopr,
bobkový list,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (13)
Měla jsem v mrazáku jeden pytlík asi 400 g ,ale kde ten je...!
Takže nic!
S kôprom máš pravdu, fazolky s ním sú ako dvojčatá, patria k sebe.