Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 277 kJ / 1 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
Tuky | 154,72 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Moje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Tématické fráze:
tymianova kase,
hovězí líčka na prirodno,
veprva licka s bramborovou kaší,
hovězí líčka s bramborovou kaší,
veprova licka na prirodno,
líčko líco,
líčka s kaši,
líčka s bramborovou kaší,
bramborová kaše s,
vepřové líčka s bramborovou kaší
Suroviny:
líčka hovězí,
máslo,
mangold,
vývar hovězí,
tymián čerstvý,
česnek,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (27)
Olinka5555: myslím, že loupaná plec je dobrá volba, má krátké jemné maso, taky ji moc ráda používám
Skvělý recept, zkusím to upomalit z loupané plece.+1