Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívané kuřecí kůže

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

15. 11. 2013 13:58

Suroviny

Porce: individuálně

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/levne-a-ch...

Přidávám zdroj z TNCZ, kde mne tento rychlý a levný recept zaujal. Musím říct, že mne rozhodně nezklamal. Pokud neutrefíme množství náplně, můžeme ji zamrazit a použít do různých kapes třeba z vepřového masa.

Kuřecí kůže v SM kraji neseženeme, nevím, jak v jiných krajích. Takže se mi zdály nejvhodnější právě kůže z kuřecích steaků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2013 12:25

casino: Jsme jen dva. Kupuji celé kuře pochopitelně, ale málokdy a tenhle recept přišel, když jsem je zrovna neměla a mimoto, máme rádi kůži na kuřeti;-)

casino

16. 11. 2013 12:02

Kůže?
Kupte celé kuře a stáhněte z kožucha...
Z masa udělějte "čínu"...
Ze skeletu uvařte vývar...

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2013 10:23

Vaclav Fronek: Díky, Vašíku:-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

16. 11. 2013 10:12

Jídla z kuřecích kůžiček mne zaujali v TV moderátora Hrušky. Já se od žádného jídla neodtahuju a kůže pečená na kuřátku, nebo kachně nemá křupavá chybu. Jink bych to taky dělal jako Hruška, ale kůžičky normálně nejsou. Snad přímo někde, kde jsou zpracovny drůbeže, jako je třeba Vodňany. I kdybych je nesnědl sám, moji jezevčíci, kdyby zbylo by jistě taky mlaskali. Jana je šikovná a rychlá a zaslouží si +bodík 11

hanes24

16. 11. 2013 09:41

Dietologové šílí cože to zase národ jí, kůže se vrací na výsluní. Kůže vařím i peču pro Štefinku a přiznávám bez mučení, že při krájení na kousky jich polovinu sežeru já a polovinu Štefi. Nadívané jsem je taky dělával dříve, ale teď jsem zlenivěl. Ale udělám plněné a budou chutnat nám oběma.:yes::yes::yes::yes::-)):-D

maris maris

16. 11. 2013 08:59

Před lety jsme každoročně kupovali krůtu / 20-30 kg /, tak jsem dělala s různými náplněmi kůži z prsou / jinak byla tuhá /. Dobrá je taky nádivka jen z rohlíků, já dělám ze strouhanky, kůže ji hezky podrží pohromadě a ovoní.:-p:-)

Vlasta Dostálová

16. 11. 2013 08:26

z kuřecích dílů mi kůže nezbývá, ale mohu to zkusit z kůže na kostrách, tam je jí dost a také chci připomenout, že drškovou polévku tu ženy vaří i z kuřecích žaludků.

tejaja tejaja

15. 11. 2013 20:58

Bibinka: áno, máš pravdu, za veľké peniaze, vzhľadom k tomu, že je to len krk :-/

JanaB1

15. 11. 2013 20:52

:-p:yes:

hosta hosta

15. 11. 2013 20:36

Taky mne tento recept zaujal, nadívaná stehna a kůži na nich máme rádi, nádivku si každý nepochybně může udělat podle svých zvyklostí. Napadlo mne, že kůže by bylo možná stáhnout z kuřecích prsou na kosti s kůží (motýlků), která dost výhodně prodávají v Rabitu. Jak je ale vidět - nic nového pod sluncem, Magdalenka objevila dřív, než TV Nova:-D:yes:

magdalenka magdalenka

15. 11. 2013 18:15

Ja zvyknem kuracie stehná pred smažením v trojobale vykostiť a stiahnuť z kože, takže "materiál" mávam často.;-)

senky senky

15. 11. 2013 17:26

Bezva využití:yes::yes: nádivku jsem vždycky ke kuřeti pekla v bábovičkách, ale vypečené kůžičce se to nevyrovná;-):-):-)
Nádivku z chleba jsem ještě nezkoušela:-O:-p

Bibinka Bibinka

15. 11. 2013 17:25

tejaja:Terezko, pak ty krky a bez kůže na tácku prodávají zvlášť za nehorázný peníz a pěkně na tom vydělaj. Občas je koupím, udělám z nich polévku, pak je oberu a máme dobré rozoto;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2013 17:11

tejaja: nepochybuji:-S

tejaja tejaja

15. 11. 2013 17:02

My sme plnili vždy husacie krky, ale to bolo ešte v časoch, keď sme s husičkou kúpili aj krk, teraz krky odrežú aj s kožou až pri tele húsky, takže to neide. Je to škoda, mali sme to vždy radšej ako samotnú hus.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zprávy tv nova tn cz recept hrušky moderátora tn.cz recepty tncz nova tncz nova levné recepty kuřecí kůžičky tn.cz levné recepty recepty tn.cz tn.cz recept na chleba tncz nova recept chleba tn.cz zprávy levné recepty www tn cz recept na chleba tncz nova recepty recepty tncz nova tncz recepty tncz nova hruška kureci kuzicky recept tn.cz nadívané kuřecí kůžičky recept tv nova tn cz recepty tncz nova zprávy dnes recepty

Suroviny: kůže kuřecí, cibule, játra kuřecí, olej, chléb, mléko, sůl, pepř, koření grilovací, kmín celý, květ muškátový, česnek, vejce, nať petrželová

TopRecepty.cz

Nadívané kuřecí kůže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7MNQ